Privaatsuspoliitika

Astrec Baltic privaatsuspoliitika

See privaatsuspoliitika selgitab, kuidas meie organisatsioon kasutab teilt kogutud isikuandmeid, kui kasutate meie veebisaiti.

Teemad:
  • Milliseid andmeid me kogume?
  • Kuidas me teie andmeid kogume?
  • Kuidas me teie andmeid kasutame?
  • Kuidas me teie andmeid säilitame?
  • Laste privaatsus
  • Turundus
  • Millised on teie andmekaitseõigused?
  • Mis on küpsised?
  • Kuidas me küpsiseid kasutame?
  • Milliseid küpsiseid me kasutame?
  • Küpsiste haldamine
  • Muude veebisaitide privaatsuspoliitikad
  • Muudatused meie privaatsuspoliitikas
  • Kuidas meiega ühendust võtta?
  • Kuidas võtta ühendust asjaomaste ametiasutustega?
Astrec Baltic kogub järgmisi andmeid:

Isikut tõendavad andmed, nagu nimi, e-posti aadress, telefoninumber, arveldus- ja tarneaadressid, ettevõtte käibemaksukohustuslasena registreerimise number.

Kuidas me teie andmeid kogume?

Te annate Astrec Balticule otse enamiku kogutud andmetest. Kogume andmeid ja töötleme andmeid, kui:

  • Registreerute internetis või tellite meie toodete või teenuse.
  • Täidate kliendiküsitluse või annate tagasisidet meie teadetetahvlite või e-posti teel.
  • Kasutate või vaatate meie veebisaiti, veebilehitseja küpsiste kaudu.

Astrec Baltic võib teie andmeid saada ka kaudselt järgmistest allikatest:

  • Avalikult kättesaadav ettevõtte teave ettevõtte kontaktandmetega (nt https://www.rik.ee)
Kuidas me teie andmeid kasutame?

Astrec Baltic kogub teie andmeid, et saaksime:

  • Töödelda tellimust ja hallata teie kontot.
  • Võtta teiega ühendust seoses eripakkumistega niong toodete ja teenuste kohta, mis teile meie arvates võivad meeldida.
  • Astrec Baltic võib jagada teie andmeid ka meie partnerettevõtetega, et nad saaksid pakkuda teile oma tooteid ja teenuseid.
  • Kui Astrec Baltic töötleb teie tellimust, võib ta saata teie andmeid krediidiinfoagentuuridele ja kasutada sellest tulenevat teavet, et vältida pettusi.
Laste privaatsus

Eriti oluline on kaitsta laste privaatsust. Meie veebilehed ei ole suunatud alla 18-aastastele lastele ja me ei kogu teadlikult isikuandmeid alla 18-aastastelt lastelt ilma vanema nõusolekuta. Kui olete alla 18-aastane, siis palun ärge kasutage ega pöörduge meie veebilehele mitte mingil viisil. Kui saame teada, et isikuandmeid on kogutud alla 18-aastastelt isikutelt ja ilma kontrollitava vanema nõusolekuta, siis astume selle teabe kustutamiseks vajalikud sammud. Kui olete vanem või eestkostja ja avastate, et teie alla 18-aastane laps on kasutanud meie veebisaiti, siis võite meid hoiatada astrec@astrec.com ja taotleda, et me kustutaksime selle lapse andmed meie süsteemidest.

Kuidas me teie andmeid säilitame?
  • Astrec Baltic salvestab teie andmeid turvaliselt, Eestis asuvas turvalises serveris.
  • Astrec Baltic säilitab teie isikuandmeid perioodil, mil olete kliendina registreeritud. Kui see periood on lõppenud, kustutame teie andmed, eemaldades need meie andmebaasidest.
  • Igatahes säilitatakse ostuga seotud isikuandmeid seni, kuni see on Eesti õigusaktidega vajalik.
Turundus

Astrec Baltic soovib saata teile teavet meie toodete ja teenuste kohta, mis teile meie arvates võivad meeldida, samuti meie veebilehtedel loetletud partnerettevõtete toodete ja teenuste kohta.
Teil on igal ajal õigus takistada Astrec Balticul teiega turunduslikel eesmärkidel ühendust võtmast. Kui te ei soovi enam turunduslikel eesmärkidel ühendust võtta, saatke meile e-kiri astrec@astrec.com.

Millised on teie andmekaitseõigused?

Astrec Baltic soovib veenduda, et olete täielikult teadlik kõigist oma andmekaitseõigustest. Igal kasutajal on õigus:

  • Õigus andmetele juurde pääseda – Teil on õigus nõuda Astrec Balticult oma isikuandmete koopiaid. Me võime teilt selle teenuse eest väikese tasu nõuda.
  • Õigus andmete parandamisele – Teil on õigus nõuda, et Astrec Baltic parandaks kõik andmed, mis teie arvates on ebatäpsed. Samuti on Teil õigus nõuda, et Astrec Baltic täiendaks infot, mis teie arvates on puudulik.
  • Õigus andmete kustutamisele – Teil on õigus nõuda, et Astrec Baltic kustutaks teatud tingimustel teie isikuandmed.
  • Õigus piirata töötlemist – Teil on õigus nõuda, et Astrec Baltic piiraks teie isikuandmete töötlemist teatud tingimustel.
  • Õigus esitada vastuväiteid töötlemisele – Teil on õigus teatud tingimustel esitada vastuväiteid Oma isikuandmete töötlemisele Astrec Balticu poolt.
  • Õigus andmete ülekantavusele – Teil on õigus nõuda, et Astrec Baltic edastaks kogutud andmed teatud tingimustel teisele organisatsioonile või otse teile.

Kui te taotluse esitate, on meil teile vastamiseks aega üks kuu. Kui soovite kasutada mõnda neist õigustest, võtke meiega ühendust meie e-posti aadressil:
Helistage meile: (+372) 658 00 50,
või kirjutage meile: astrec@astrec.com

Küpsised

Küpsised on teie arvutisse paigutatud tekstifailid, et koguda standardset interneti-logiteavet ja külastajate käitumise teavet. Kui külastate meie veebisaite, võime teilt teavet automaatselt koguda küpsiste või muu sarnase tehnoloogia kaudu.
Lisateabe saamiseks külastage allaboutcookies.org.

Kuidas me küpsiseid kasutame?

Astrec Baltic kasutab küpsiseid mitmel viisil, et parandada teie kogemust meie veebisaidil, sealhulgas:

  • Hoida teid sisselogituna
  • Meie veebisaidi kasutamise mõistmine
Milliseid küpsiseid me kasutame?

Küpsiseid on mitut tüüpi, kuid meie veebileht kasutab:

  • Funktsionaalsus – Astrec Baltic kasutab neid küpsiseid, et tunneksime teid ära oma veebisaidil ja mäletaksime teie eelnevalt valitud eelistusi. Need võivad näiteks hõlmata, millist keelt te eelistate ja asukoht, milles te esitate. Kasutatakse esimese ja kolmanda osapoole küpsiste segu.
  • Reklaam – Astrec Baltic kasutab neid küpsiseid, et koguda teavet teie külastuse kohta meie veebisaidile, vaadatud sisu, jälgitud linkide ning teie brauseri, seadme ja IP-aadressi kohta. Astrec Baltic jagab mõnikord nende andmete piiratud aspekte kolmandate isikutega reklaami eesmärgil. Samuti võime jagada küpsiste kaudu kogutud veebiandmeid oma reklaamipartneritega. See tähendab, et kui külastate mõnda muud veebisaiti, võidakse teile näidata meie veebisaidil teie sirvimismustritel põhinevaid reklaame.
Küpsiste haldamine

Saate määrata, et brauser küpsiseid ei aktsepteeriks. Ülaltoodud veebisait selgitab, kuidas küpsiseid brauserist eemaldada. Mõnel juhul ei pruugi mõned meie veebisaidi funktsioonid selle tulemusena toimida.

Muude veebisaitide privaatsuspoliitikad

Astrec Balticu veebileht sisaldab linke teistele veebilehtedele. Meie privaatsuspoliitika kehtib ainult meie kodulehel, nii et kui klõpsate linki teisele veebisaidile, peaksite lugema nende privaatsuspoliitikat.

Muudatused meie privaatsuspoliitikas

Astrec Baltic jälgib regulaarselt oma privaatsuspoliitikat ja avaldab sellele veebilehele uuendusi. Seda privaatsuspoliitikat uuendati viimati 1. juulil 2020.

Kuidas meiega ühendust võtta?

Kui teil on küsimusi Astrec Balticu privaatsuspoliitika, teie kohta säilitatavate andmete või soovite kasutada mõnda oma andmekaitseõigust, siis palun võtke meiega julgesti ühendust.


Saatke meile e-post aadressil: astrectele@astrec.com
Helistage meile: (+372) 658 00 50
või kirjutage meile: Astrec Baltic OÜ, Betooni 1, 11415, Tallinn, Eesti

Kuidas võtta ühendust pädeva asutusega?

Kui soovite kaebusest teatada või kui arvate, et Astrec Baltic ei ole teie muret rahuldavalt käsitlenud, võite pöörduda Eesti Andmekaitse Inspektsiooni infovoliniku büroo poole. E-post: info@aki.ee